Leveranciers

KOOK-OOK werkt zoveel mogelijk samen met kleinschalige ondernemers in de omgeving van Zwolle en Deventer.

Enerzijds omdat dit liefhebbers zijn voor het vak wat zich uitbetaalt in de kwaliteit van de producten. Anderzijds wil KOOK-OOK het marktaandeel stimuleren van deze ondernemers zodat er meer gebruik gemaakt gaat worden van eerlijke streekproducten.

KOOK-OOK vindt het belangrijk dat de producten die worden gebruikt op een eerlijke manier zijn geproduceerd en dus gezond zijn voor het dier, de boer en de consument.

Door het voedsel zo dicht mogelijk bij de bron vandaan te halen weten de klanten van KOOK-OOK precies wat ze eten.

KOOK-OOK wil zoveel mogelijk gebruik maken van streekproducten. Omdat in sommige seizoenen het aanbod van bijvoorbeeld groentes aanzienlijk minder is, is KOOK-OOK genoodzaakt deze producten van verder weg te halen. KOOK-OOK maakt hierbij alleen gebruik van groentes en vlees die van biologische oorsprong zijn.

Haverkort

Vlees in de KOOK-OOK tas van regio Zwolle is afkomstig van biologische slagerij Haverkort. Het vlees van Haverkort komt van biologische boerderijen uit de omgeving.

Het welzijn van dier en mens heeft de eerste prioriteit. Wie van lekker en verantwoord eten houdt, voelt zich bij Slagerij Haverkort helemaal thuis.

Lekker, gezond en betrouwbaar vlees.

Naar de website

De Zaai-Ster

De Zaai-Ster is een groothandel in biologische verswaren, welke draait op goede en duurzame relaties met klanten, leveranciers en werknemers.

Telers krijgen een eerlijke prijs voor hun waar, zodat ze hun planten en dieren de zorg kunnen geven die ze verdienen.

De Zaai-Ster levert door haar duurzame manier van werken een positieve bijdrage aan de samenleving.

Naar de website

Tuin Salland

Dit biologisch tuinbouwbedrijf wordt gerund door Vera Wolf, Maaike Baack en Johan van den Dries. Op dit circa 4 hectare grote bedrijf telen zij vele soorten groenten, die allemaal in Zwolle geconsumeerd worden. Tuin Salland is in 1977 begonnen vanuit de Natuurwinkel (destijds Pastinakel) en zit sinds 1983 op de plek waar ze nu zitten.
Het bedrijf ligt aan de rand van Zwolle aan de Vecht, lekker dichtbij, dus milieu-vriendelijk.

Naar de website

De Groene Weg

Voor de KOOK-OOK tas in Deventer wordt gebruik gemaakt van het vlees van biologische slager "De Groene Weg" uit Deventer.

De slagerij is opgericht door vakmensen met verstand van het slagersvak.

De slagers stellen hoge eisen aan het vlees en kunnen daardoor een veilig en vooral lekker biologisch kwaliteitsproduct garanderen.

Naar de website

Puur Noord Nederland

Puur Noord Nederland is een merk voor regionale biologische producten. Wie zit er achter de producten? Wie teelt ze, maakt ze, kneedt ze? Puur Noord Nederland wil tonen wie de boeren zijn die met hart, ziel en overtuiging hun werk doen. Zij staan voor authenticiteit, kwaliteit, streekgebondenheid en is biologisch.Naar de websiteContactgegevens

Simone Hoorn
T: +31 (0)6-10036409
E: info@kook-ook.nl

Bank: NL79RABO0143897454
BTW: NL104521363B01
KVK: 59571942

© 2016 KOOK-OOK · Algemene voorwaarden